Yılbaşı hediyeleri için ipuçları


Yılbaşı hediyeleri için ipuçları

Bir yılı daha bitirmek üzereyiz. Aralık ayı geldi, yani yılbaşında sevdiklerimize ne alacağımızı düşündüğümüz günler. Ne hediye alacağınıza daha karar veremediyseniz size birkaç ipucu verelim. RAKS’ın ürün ailesinde herkese uygun bir hediye var.

Güzelliğine önem verenler için…

Eğer eşinize ya da kızınıza bir hediye arıyorsanız RAKS Sona Islak ve Kuru Saç Düzleştirici tam onlara göre. Seramik kaplama plakalar ile ısıyı baştan uca eşit dağıtma özelliğine sahip Sona, hem ıslak hem kuru saçta kullanılabiliyor. 200 derece ısısıyla saçları hem koruyan hem de onlara kısa zamanda harika bir görüntü kazandıran Sona’nın temizliği de çok kolay; çıkarılabilir buhar plakaları sayesinde takılan saçlar ve tozlar rahatça temizleniyor. Üstelik farklı renk seçenekleri de var. Bu pratik, şık ve modern tasarıma sahip saç düzleştiriciye güzelliğine düşkün tüm kadınlar bayılacak.

Bakımlı erkekler için…

Bakımlı ve temiz görünmek isteyen erkekler için burun ve kulak tüyü temizliği önem taşıyor. Bu işlemin kolay ve zahmetsizce yapılmasını ise RAKS Leo Burun ve Kulak Tüyü Temizleme Makinesi sağlıyor. Güçlü ve sessiz bir motora sahip Leo, 1 adet 1,5V AA pil ile çalışabilme özelliğine sahip. Böylece seyahat edenler için de kolay kullanım imkanı sunuyor. Şık ve modern tasarımlı Leo, erkekleri mutlu edecek. Unutmayın “Bakımlı erkekler için her güzel gün bir RAKS günüdür”.

Sıcak sevenler için…

Kışın daha fazla ısınmak isteyenlere, RAKS ısıtıcılar en güzel hediye. RAKS Elektrikli Fanlı Isıtıcı televizyon seyrederken koltuğun önünde, yıkanırken banyoda, uyurken yatak odasında sevdiklerinizin içini ısıtacak. 2 ayrı güçte ısıtma sunan Elektrikli Fanlı Isıtıcı, termostatlı olmasıyla hem kolaylık hem de tasarruf sağlıyor. Termik kesicisi ise onu daha da güvenli kılıyor. Yatay ve dikey kullanılabilen ısıtıcı, siyah, beyaz ve gri renk alternatifleriyle modern ve ergonomik bir tasarıma sahip. Üstelik soğuk hava üfleme özelliğiyle sadece kışın değil yazın da kullanım imkanı veriyor.

Bol seyahat edenler için…

Çok seyahat eden sevdiklerinizin hoşuna gidecek de bir hediye önerimiz var: RAKS Norda Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi. Katlanabilme özelliğiyle çantaya rahatça sığan bu ürün, seyahatlerde kullanım kolaylığı sunuyor. Kolay asma halkasıyla da evde de rahat bir kullanım sağlayan ürün, 2 kademeli hız ayarıyla yüksek güçte profesyonel saç kurutma yapabiliyor. Soğuk hava üfleme özelliği ile de saça daha kalıcı şekil verilebiliyor.

Kahveden vaz geçemeyenlere…

“Sabah kahve içmeden uyanamıyorum” diyen sevdikleriniz için hem çok pratik hem de çok şık bir ürünümüz var: RAKS LUI Kişisel Filtre Kahve Makinesi. 1 adet seyahat tipi kupayla birlikte gelen bu kahve makinesi, sabah kahvesini alıp hemen çıkmak isteyenler için birebir. 300 ml.lik kapasiteye sahip LUI, kalıcı naylon filtreye, kolay açma kapama düğmesine sahip. Oldukça kullanışlı ve pratik boyutlardaki LUI, ERP teknolojisi ile otomatik kapanma işlevi sayesinde aynı zamanda çok güvenli. LUI ile sabah işe gitmek için erkenden yola çıkan sevdikleriniz kahvesiz güne başlamayacak.

Ailecek ve arkadaşlarıyla kahve sohbetlerini sevenler için ise önerimiz RAKS TOSCA Filtre Kahve Makinesi. 10-12 bardaklık su haznesi kapasitesi olan TOSCA, su seviye göstergesine, damlama önleyici sisteme, çıkarılabilir filtre sepetine, termal şoka dayanıklı cam sürahiye sahip. Sıcak tutma fonksiyonuyla kahve keyfini uzun saatler sürdürmek mümkün.

Yemek yapmayı sevenler için…

RAKS MULTI MAX PLUS Multi Blender Set, yemek yapmaktan hoşlanan sevdiklerinizin hayatını çok kolaylaştıracak. 6 ürünü bir arada sunan Multi Blender Set sayesinde her işlem için başka bir mutfak aletini dolaptan çıkartmaya gerek yok. Karıştırma, doğrama, rendeleme, çırpma, yoğurma ve buz kırma özelliklerinin tamamını bir arada sunan bu cihaz çok pratik bir kullanım sağlıyor. Ayarlanabilir hız ve turbo hız özelliğine sahip Multi Blender Set’te paslanmaz çelik uçlu blender, paslanmaz çelik doğrama dilimleme ve rendeleme bıçakları; yıkanabilir, paslanmaz çırpma ve yoğurma uçları, 1500 ml. doğrayıcı kase, 600 ml. ölçü kabı bulunuyor. Güvenli kullanım kilidi ve kaymaz tabanı sayesinde güvenli bir kullanıma sahip set ile buz kırmak da mümkün.

RAKS’ta her ihtiyaca yönelik pratik, kolay kullanımlı, şık tasarımlı ve hayatı kolaylaştırıcı bir ürün bulmak mümkün.

 

POPÜLER YAZILAR